Які види заправок від ТМ Торчин можна використовувати для приготування борщу

Борщ є українською стравою, національна приналежність якої визнана ЮНЕСКО та включено до переліку культурної спадщини. Український борщ має давню історію та безліч можливих варіантів приготування, адже кожен український регіон та кожна господиня має свій унікальний рецепт приготування цієї страви, який передається з покоління в покоління. Серед різноманітних рецептів приготування борщу заслуговують на увагу декілька варіантів від відомої торгової марки Торчин, основою яких є заправка для борща Торчин®. Використання вказаних заправок дозволяє приготувати неймовірно смачний борщ з неповторним ароматом та вишуканим смаком навіть без особливих вмінь та навиків.

Різновиди заправок для приготування борщу від Торчин

Процес приготування борщу з свіжих інгредієнтів є достатньо тривалим та трудомістким, крім того, не всі господині впевнені у кінцевому результаті. Завдяки заправкам для борщу Торчин кожна господиня побалує своїх домочадців смачним та ароматним борщем, зекономивши трохи часу на інші не менш важливі справи. Крім того, використання заправки дозволяє зекономити на оплаті електроенергії чи природньому газі, адже процес приготування пісного борщу на основі заправки Торчин триватиме не більше як 30 хвилин.

Серед заправок для борщу, які користуються особливою популярністю варто відмітити:

  • буряково-томатну заправку Торчин, яка відрізняється буряковим і томатним смаком та кольором в поєднанні з духмяними прянощами, завдяки яким страва набуває апетитного темно-червоного відтінку;
  • томатну заправку з болгарським перцем та густою пастою з помідорів та зелені, завдяки страва набуває яскраво вираженого овочевого смаку, томатного кольору та пряного аромату;
  • томатну заправку з додаванням сливового пюре, яке в поєднанні з прянощами надає борщу кислинки.

Особливості приготування пісного борщу з заправкою від Торчин

Для приготування пісного борщу знадобиться 2,5 л води (м’ясний бульйон в даному рецепті є недоречним), 300 г порізаної кубиками картоплі, 200 г нашинкованої свіжої капусти, два зубки часнику, трішки свіжого кропу та пару листочків лаврового листка.

Після того, як картопля та капуста майже зварилися до страви потрібно додати одну упаковку буряково-томатної заправки від Торчин, дрібно порізані часник та зелень та прокип’ятити страву на слабкому вогні ще 2-3 хвилини. Для того, щоб овочі та заправка від Торчин «подружилися» та ввібрали в себе всі смаки та аромати, борщ повинен настоятися впродовж півгодини чи навіть більше і тільки тоді його можна подавати на стіл.