Вимоги:
вік від 18 до 50 років
- наявність медичної книжки
- наявність освіти за фахом
- досвід приготування їжі на велику кількість особового складу
- знання продуктової розкладки є перевагою
- знання технології приготування страв та правил гігієни
- відповідальне ставлення до результатів роботи
- знання правил і термінів зберігання сировини і напівфабрикатів
- самодисципліна, відповідальність, охайність
- уміння працювати в команді та орієнтуватись у мінливих умовах
Умови роботи:
мобілізація до кінця воєнного стану або служба за контрактом
- переведення чинних військовослужбовців за згодою безпосереднього командира
- можливість служби для обмежено придатних осіб
- проходження обов’язкового навчання з базової загальновійськової підготовки для цивільних
- грошове забезпечення з урахуванням додаткової винагороди від 20 200 до 50 200 гривень
- гарантована одноразова грошова виплата під час укладання контракту у розмірі 20 000 гривень
- стабільне речове та продовольче забезпечення
- гарантована щорічна основна відпустка строком до 30 календарних днів та можливість відпусток за потребою
- реалізація права на охорону здоров’я та медичну допомогу для військовослужбовців та членів їх сімей
Обов’язки:
участь у щоденному приготуванні їжі
- порціонування (комплектування), роздача страв для великої кількості військовослужбовців особового складу
- дотримання вимог і норм військової дисципліни, санітарних норм
- додержання термінів придатності харчових продуктів
- контроль якості та кількості, дотримання норм гігієни при зберіганні та приготуванні продуктів харчування
- дотримання встановлених правил і вимог безпеки під час виконання обов’язків
Пропонуємо створити резюме!
Опишіть свій досвід і навички — це підвищить ваші шанси одержати роботу мрії.
Створити резюме
Залиште відповідь